Υπηρεσίες

Αγάπη & ρομαντισμός

Ρομαντική ατμόσφαιρα με άνθη. Μια ρομαντική εικόνα περιλαμβάνει πάντα λουλούδια! Τα άνθη μπορούν να αναδείξουν μια ρομαντική διάθεση με νυφική ανθοδέσμη που σας προσφέρουν ή την προσφέρετε εσείς, αλλά και όταν θα χρησιμοποιηθούν σαν ντεκόρ, τοποθετώντας τα σε βάζα ή απλά στο τραπέζι ή με όποιο τρόπο ταιριάζει στο γούστο και την διάθεσή σας. Τα άνθη προσφέρουν μια δροσερή και ευωδιαστή νότα στον χώρο και δημιουργούν μια τρυφερή και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Δε θα μπορούσαν λοιπόν να λείπουν από την πιο ρομαντική στιγμή της ζωής σας.

Λάζαρος Νικηφορίδης

Screenshot_5
h
Καλέστε μας

6932609133

Παράδοση

σε όλη την Ελλάδα

Φρέσκα Λουλούδια
h
Εμπνευσμένα απο τη Φύση

Γιορτή -
Γενέθλια

Αν γνωρίζουμε αρκετά καλά λοιπόν τον εορτάζοντα του αγοράζουμε κάτι που χρειάζεται ή που ίσως θα το αγόραζε αυτός κάποια στιγμή στο μέλλον, διαφορετικά προτιμούμε να προσφέρουμε λουλούδια. Τι όμορφα αισθάνεται κανείς όταν που προσφέρουν ζωηρόχρωμες και μυρωδάτες ανθοδέσμες! Οι επιλογές για προσφορά λουλουδιών είναι πολλές κυρίως από τη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και λουλουδιών, μπορείτε για παράδειγμα να προσφέρετε ανθοδέσμες, ανθοσυνθέσεις, μεμονωμένα άνθη ή ακόμα και γλάστρες.

Γέννηση μωρού

Δεν υπάρχει πιο χαρμόσυνο γεγονός από την γέννηση ενός παιδιού. Μια καινούργια ζωή ξεκινάει και δυο ζωές αλλάζουν ολοκληρωτικά. Εσείς θέλετε να είστε εκεί και με μια όμορφη χειρονομία να εκφράσετε την δίκη σας χαρά. Την δίκη σας παρουσία και στήριξη. Τo ανθοπωλείo Azalea Creations, θέλει σε τέτοιες στιγμές να σας προσφέρουν επιλογές που θα αντανακλούν τα γλυκά σας συναισθήματα για τους δικούς σας ανθρώπους.

Πένθος

Εκφράστε τα βαθιά συλλυπητήρια σας στέλνοντας υπέροχες συνθέσεις λουλουδιών. Επιλέξτε ξεχωριστές ανθοδέσμες και συνθέσεις με λουλούδια για μνημόσυνο ή κηδεία και εκφράσετε τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Εταιρικά δώρα - Μεγάλα εγκαίνια

Τα λουλούδια ή τα φυτά εσωτερικού χώρου αποτελούν όμορφα επιχειρηματικά δώρα για να εκφράσετε από καρδιάς τις πιο θερμές ευχές σας για τις επαγγελματικές επιτυχίες των συνεργατών σας.

Florist Suzanne Murray

The Irresistible World
of Floral Decorations

No posts were found for provided query parameters.

Toronto florist, Suzanne Murray

Meet the Team That Makes Miracles Happen

Velva Kopf

Biologist

Elizabeth Morris

Florist

Blaine Bush

Photographer

Contact Us Today

Rainbow Ridge Street, 35 0220 | New York, NY 02364
#flurnewthemesite

    Back to top

     

    Δημιουργίες Αζαλέα

    Είμαστε δίπλα σε όλες τις ευτυχισμένες στιγμές σας για να τις κάνουμε πιο όμορφες.  Φέτος συμπληρώνουμε 35 χρόνια προόδου στον τομέα της ανθοκομίας

    This site is registered on wpml.org as a development site.